O nama

Modna kuća EDI bavi se proizvodnjom trikotaže i konfekcije za žene i muškarce. Osnovana je 1993. godine i oslanja se na porodičnu tradiciju u ovom poslu, koja je duga preko pedeset godina.

Tokom godina poslovanja, kolekcije brenda EDI su više puta nagrađivane, kompanija je stekla brojne verne potrošače i distributere. EDI kvalitet i dizajn postaju prepoznatljivi, pa i ne čudi što je EDI  jedno od vodećih imena u svetu mode na domaćem tržištu.

trikotaza knitwear

Proizvodnja i kolekcije


 

Celokupna proizvodnja EDI kolekcija obavlja se u Nišu, na adresi Matejevački put 19.

Postoje dve kolekcije godišnje i to proleće/leto i jesen/zima, kako za muškarce tako i za žene.

S obzirom da nam je kvalitet koji pružamo našim potrošačima najvažniji, materijali koje koristimo u proizvodnji su uglavnom prirodnog porekla i zavidnog kvaliteta.

Naše kolekcije podrazumevaju "total look", odnosno odevanje od glave do pete. To znači da u našem asortimanu možete naći sve što vam je potrebno za kompletnu odevnu kombinaciju. U našim proizvodima biće vam udobno tako da ih možete nositi tokom celog dana i možete ih prilagoditi mnogim prilikama.

Brend EDI namenjen je svima kojima je kvalitet i udobnost na prvom mestu, ali i onima koji cene vrhunski dizajn u kome će svakako biti zapaženi.

Distributivna mreža


 

Modna kuća EDI plasira svoje proizvode preko lanca sopstevnih maloprodajnih objekata širom Srbije, kao i preko online prodavnice.

Uspešno se bavimo i veleprodajom, što potvrđuje razgranata distributivna mreža naših partnera u zemlji i inostranstvu.

Postoji tendencija daljeg širenja distributivne mreže kao i otvaranja novih maloprodajnih objekata.