Kolekcija Proleće 2024.

Isporuka

ISPORUKA PROIZVODA

Nakon registracije i potvrđene porudžbine stići će Vam mejl potvrde da je Vaša porudžbina spremna za isporuku. Od tog trenutka rok isporuke je od 24h do 72h.

U slučaju reklamacije ili bilo kakve primedbe obratite nam se na mejl adresu: [email protected] i žalba ili reklamacija će u najkraćem roku biti obrađena.

U slučaju zamene artikala toškove vraćanja robe u oba pravca snosi Kupac, osim u slučajevima kada Kupac dobije neispravan ili nesaobrazan artikal.

Kurirska služba kojom vršimo isporuku je D express, a pošiljke se donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Shodno našoj internoj odluci, a u cilju pospešivanja online prodaje, isporuka je besplatna za iznos preko 5.000,00 RSD. Za iznos manji od 5.000,00 RSD troškovi isporuke iznose prema cenovniku kurirske službe (300,00 RSD).

Safe shopping Sigurna kupovina
Safe shopping Fiksna cena poštarine
Delivery Isporuka u roku od 24 do 48h
Return Mogućnost povraćaja ili zamene