ROĐENDANSKO SNIŽENJE -20%

Zamena artikala i povraćaj sredstava

ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKALA ZA DRUGI

Ukoliko ste nakon preuzimanja robe utvrdili da Vam veličina ne odgovara ili iz bilo kog drugog razloga želite da zamenite artikal za drugi, imate pravo na zamenu ili odustanak od kupovine. Kupac/potrošač ima pravo i na povraćaj novca. Cena se Kupcu/potrošaču vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan. Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, odnosno Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom Kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak. Prodavac je dužan da Kupcu/potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je Kupac/potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.


Ukoliko ste kupovinu robe izvršili putem internet prodavnice www.edi.rs zamenu iste možete izvršiti isključivo na internet prodavnici www.edi.rs i to na sledeći način:

Pošaljite šifru i veličinu artikala za koji želite da izvršite zamenu na [email protected] ili nas kontaktirajte
na broj telefona 018/571 239 gde ćete dobiti detaljne instrukcije.
Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen ili tretiran.
U slučaju zamene robe, kupac snosi trošak prilikom povrata.
Poručeni artikal bez prethodnog kontakta sa operaterima Online prodavnice ne može biti samoinicijativno zamenjen u nekom od maloprodajnih objekata modne kuće EDI.
Rok za zamenu jeste 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda. Prilikom povraćaja, robu je obavezno vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju pri čemu se mora priložiti i originalni račun.

Safe shopping Sigurna kupovina
Safe shopping Fiksna cena poštarine
Delivery Isporuka u roku od 24 do 48h
Return Mogućnost povraćaja ili zamene