PROLEĆE/LETO 2024.

Trendovi za proleće leto 2023.

Trendovi za proleće leto 2023.

Ovog proleća i leta uživaćemo u jarkim bojama i intenzivnim printovima, u ženstvenim i živopisnim krojevima kao i dominaciji džinsa.

ODELA. Nezaobilazni šik proleća doneće upravo odela. Ne samo da izgledaju atraktivno nego su i odlična za kombinovanje sa drugim stvarima iz ormara, a uz odgovarajuću tašnu i nakit dobiće dimenziju sa svetskih pista. Podjednako su efektna i sa patikama za urbani lifestyle izgled, kao i sa štiklama za neku formalniju varijantu.

zenski sako

Duge suknje i haljine. Ovakvi modeli ističu ženstvenost i figuru, a ako na sebi imaju ukras u vidu dugmadi ili šlic do kolena to su ovi komadi atraktivniji.

haljina od lana
suknja od lana

Intenzivne boje i printovi. Svoj garderober ove sezone oplemenite komadima u boji, ili detaljima u vidu intenzivnog i upečatljivog printa. Naročito će biti atraktivne nijanse narandžaste, zelene i plave boje. Na vama je da odaberete omiljenu.

plisirana suknja

I ne zaboravite, trendovi su tu da služe nama a ne da postanemo njihov rob. Zato, birajte pametno. Izaberite ono što laska vašem stilu, figuri i ne zaboravite da kvalitet stavite na prvo mesto.

Safe shopping Sigurna kupovina
Safe shopping Fiksna cena poštarine
Delivery Isporuka u roku od 24 do 48h
Return Mogućnost povraćaja ili zamene